Huonekalujen ja kalusteiden maalaukset ammattitaidolla

 

Maalaamo Pauli Heikkilä Oy

Kerava

Yhteystiedot

  • Keittiön kalusteet

  • Kaappien ovet

  • Pöydät

  • Ulko-ovet

  • Hyllyt ja tasot

  • Väliovet

  • Tuolit

  • Liiketilojen kalusteet

Huonekalujen ja kalusteiden ruiskumaalaus ja lakkaus

Maalaamme ammattitaidolla ja laadukkaasti monenlaiset huonekalut ja muut kalusteet. Ruiskumaalauksella saadaan sekä isot sileät pinnat että monimuotoiset huonekalut maalattua helposti. Ammattilaisina saamme tasaisen ja kestävän maalipinnan ruiskumaalauksella oviin, tuoleihin, puusepäntuotteisiin ja monimuotoisiin pintoihin. Maalaamme kaikkia materiaaleja, jotka sopivat ruiskumaalaukseen. Puun lisäksi maalattavaksi sopii mm. mdf, melamiini, ikilevy ja lastulevy. Jotkut metallipinnat soveltuvat myös ruiskumaalaukseen.

 

Maalaamomme palvelee sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Autamme asiakkaitamme sopivan pintakäsittelymenetelmän ja maalin valinnassa. Pintakäsittelytavan valintaan vaikuttavat esineen käyttötapa ja haluttu esineen ulkonäkö. Halutaanko esimerkiksi peittävä tai kuultava pinta tai joutuuko kaluste kovalle käytölle. Ulko-ovien maalaukseen valitsemme säänkestävän maalin asiakkaan haluamassa värissä. Maalauksessa käytämme laadukkaita ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja maaleja, lakkoja ja petsejä. Teemme kaikki maalaustyöt pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Käyttämämme maalit, lakat ja petsit on saatavilla useissa eri värisävyissä, joista asiakas varmasti löytää itselleen sopivan. Maalaamomme erikoisosaamista on 100% kiiltävän maalipinnan maalaus.

 

Maalaamalla saa nopeasti ja edullisesti uutta ilmettä kotiin. Esimerkiksi keittiö uudistuu helposti kaapinovien tai ruokapöydän maalauksella. Tummasävyisen kaapin maalaaminen vaaleammaksi tuo lisää valoisuutta koko tilaan. Ruiskumaalauksella saa helposti myös välioviin ja ulko-oviin tasaisen ja kestävän maalipinnan. Vanhan, hyväkuntoisen kalusteen maalaaminen on sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta kannattavaa. Pystymme myös korjaaman kalusteiden pienet vauriot. Kuljetus- ja asennuspalvelumme avulla isojen ovien ja huonekalujen maalaus on asiakkaalle vaivatonta.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää maalauspalveluistamme puh. 0400 800 563.

Korkeakiiltoinen maalipinta

Pinnan kiiltoaste vaikuttaa huomattavasti huonekalun ulkonäköön. Asiakas voi itse valita maalin värisävyn ja kiiltoasteen mattapintaisesta täysin kiiltävään. Maalipinta on yleensä peittävä, ja sopii esimerkiksi levymateriaaleille.  100% kiiltävää maalipintaa käytetään esimerkiksi kaapin ovissa ja pöytätasoissa. Kiiltävä maalipinta paitsi näyttää hyvältä on myös helppohoitoinen. Maalaamo Pauli Heikkilä on harvoja maalaamoita, jotka pystyvät maalaamaan täysin kiiltävän maalipinnan huonekaluihin.

Lakkaus ja petsaus

Maalauksen lisäksi teemme kalusteiden lakkauksia ja petsauksia. Jos asiakas haluaa, että pinnan puun syyt jäävät näkyviin, voimme lakata huonekalun tai petsata pinnan kuultavaksi. Lakka on pääsääntöisesti väritöntä, joten se jättää puun värin ja syyt näkyviin samalla suojaten puupintaa. Lakka voidaan halutessa myös sävyttää, jolloin puupinta saa puunsyyt näkyviin jättävän, kestävän ja kuultavan pintakäsittelyn. Petsaus jättää myös puunsyyt näkyviin ja värjää puupinnan. Petsaus ei samalla tavalla suojaa puupintaa kuin maali tai lakka, ja vaatii tarvittaessa lisäksi suojaavan pintakäsittelyn.

Pienet korjaustyöt

Korjaamme ja uudistamme vanhoja huonekaluja ja ovia. Jos kirpputorilöytösi tai lempihuonekalusi on rikki ja maalipinta kulunut, tuo se meille kunnostettavaksi. Huonekalujen kunnostus kannattaa teettää ammattilaisella, sillä siten lopputulos on varmasti kestävä ja hyvännäköinen. Teemme pienet korjaukset puusepän ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Kunnostamalla ja maalaamalla parannat kalusteiden ulkonäköä ja pidennät niiden käyttöikää. Taidolla tehty kunnostus saa vanhankin kalusteen näyttämään kuin uudelta.

Kuljetus- ja asennuspalvelu

Maalaamomme sijaitsee Keravalla, jonne voit tuoda huonekalusi maalattavaksi. Haluamme tehdä maalauksen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, joten meillä on myös kuljetus- ja asennuspalvelu. Noudamme maalattavat huonekalut ja tuomme ne maalauksen jälkeen takaisin. Tarvittaessa irrotamme esimerkiksi kaappien ovet maalausta varten ja tulemme asentamaan ne takaisin paikalleen maalauksen jälkeen.

Soita ja kysy lisää maalauspalveluistamme puh. 0400 800 563