Kalustemaalaus

Huonekalujen ja kalusteiden ruiskumaalaus ja lakkaus. Palvelemme asiakkaita laajalla alueella Helsingin seudulla ja Uudellamaalla. 

Pintakäsittelyn ammattilainen

Autamme asiakkaitamme sopivan pintakäsittelymenetelmän ja maalin valinnassa.
Käytämme laadukkaita ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja maaleja, lakkoja ja petsejä.

Korkeakiiltoinen maalipinta

KIILTOASTEELLA ON VAIKUTUSTA LOPPUTULOKSEEN

Asiakas voi itse valita maalin värisävyn ja kiiltoasteen mattapintaisesta täysin kiiltävään. Maalipinta on yleensä peittävä. 100% kiiltävää maalipintaa käytetään usein kaapin ovissa ja pöytätasoissa. Kiiltävä maalipinta näyttää hyvältä ja on helppohoitoinen. Maalaamo Pauli Heikkilä on harvoja maalaamoita, jotka pystyvät maalaamaan täysin kiiltävän maalipinnan huonekaluihin.

Lakkaus ja petsaus

JÄTTÄÄ PUUNSYYT NÄKYVIIN JA VÄRJÄÄ PINNAN

Teemme myös kalusteiden lakkauksia ja petsauksia. Lakkaus voidaan tehdä värittömänä, jolloin puun väri ja syyt jäävät suojaavan pinnan alta näkyviin. Lakka voidaan myös sävyttää, jolloin pinta saa puunsyyt näkyviin jättävän, kestävän ja kuultavan pintakäsittelyn. Petsaus jättää myös puunsyyt näkyviin ja värjää puupinnan. Pinta viimeistellään suojaavalla pintakäsittelyllä.

Pienet korjaustyöt

KUNNOSTAMALLA SAAT KALUSTEILLESI UUDEN ELÄMÄN

Huonekalujen kunnostus kannattaa teettää ammattilaisella, jolloin lopputulos on kestävä ja hyvännäköinen. Teemme pienet korjaukset puusepän ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Kunnostamalla ja maalaamalla parannat kalusteiden ulkonäköä ja pidennät niiden käyttöikää. Taidokkaasti tehty kunnostus saa vanhankin kalusteen näyttämään uudelta.

Kuljetus- ja asennuspalvelu

HELPPOA JA VAIVATONTA

Haluamme tehdä maalauksen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, joten meillä on myös kuljetus- ja asennuspalvelu. Noudamme maalattavat huonekalut ja tuomme ne maalauksen jälkeen takaisin. Tarvittaessa irrotamme esimerkiksi kaappien ovet maalausta varten ja tulemme asentamaan ne takaisin paikalleen maalauksen jälkeen. 

Ota yhteyttä

Soita